Kislányomat kirúgták egy jó nevű gimnáziumból, nagyon okos, de komoly magatartás probmlémái vannak. Hova vigyem? Melyik a jó választás?
ha nagyon okos, akkor nem kellene neki elgondolkodnia arról, hogyan is viselkedik?
nem tudom, hogy milyen problémákkal küzd, de ugye tudod, hogy nagy általánosságban a szülőn múlik, hogy a gyerek hogyan viselkedik? pl fontos h ha valami rosszat tesz, akkor meg kell büntetni, ha jól csinál valamit kaphat jutalmat (ezt nem csak úgy mondom, ez pszichológia), nem szabad hagyni, hogy a gyerek kicsússzon a szülő kezéből.
persze biztos megvannak az okok, hogy miért nem tudsz vele annyit foglalkozni, amiről fogalmam sem lehet..
azt javaslom, hogy előbb a viselkedésével kellene kezdeni valamit, mert az nem segít ha olyan iskolába rakod, ahol másokkal is ilyen gond van, akkor ezt látja majd mutató példának.
szóval én a helyedben először is elgondolkodnék, mit rontottam el, próbálnék vele őszintén beszélgetni, h miért csinálja, kivel van baja, ha nem megy, akkor pszichológus.
addig lehet magántanuló is, és ha kicsit javul a magatartása talán szó lehet egy másik gimnáziumról a városban.
sok sikert és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!