Az építészmérnöki szak nagyon nehéz?
Mindent? Nem.
Esetleg ha van valami konkrét kérdésed, szívesen válaszolok, de így a vakvilágban nem fogok magyarázni.
Bocsi igazad van.
Arra lennék kíváncsi, hogy milyen nehezek a tárgyak és, hogy 3-4es matekkal teljesíthető-e ?
Külföldön egy építészmérnök eltud helyezkedni ?
És neked mi a véleményed róla ?
Hármas, négyes matekkal? Ez tanárfüggő, mivel gondolom nem érettségi jegyről beszéltél. Egy középszintű érettségit gond nélkül kell abszolválni bőven ötösre.
Érettséginél maradva őszintén szólva nem lenne könnyű. Azért nem, mert itt nem csak érteni kell, hanem mellé sokat gyakorolni is, és ha a megértés sok időt vesz el, akkor a gyakorlásra semmi időd nem marad (nagyon, nagyon, nagyon sokat kell rajzolni), és a vizsgán ez vissza fog ütni. Hiába érted meg a feladatot, hiába tudod magadnak levezetni, ha nincs a kisujjadban, nehéz dolgod lesz még ketteshez is, nemhogy egy jó jegyhez.
Külföldön el tud helyezkedni, persze.
Én szerettem nagyon oda járni. Volt szerencsém megtapasztalni az építőt meg az építészt is. Olyan izgalmas volt számomra, élveztem. Más kérdés, hogy aztán otthagytam, mert egyáltalán nem hozzám való az építész szakma, és mást területre mentem, de az én saját dolgom, aki tényleg ez akar lenni, az biztosan szeretni fogja, sőt én is szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!