Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen iskola a pécsi Babits?

Milyen iskola a pécsi Babits?

Figyelt kérdés
Én angolra mennék, de érdekelnek még információk, az erősségéről az ottani színvonalról és társaságról.
2011. szept. 28. 14:58
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Matek-infón azért vannak lányok? Mert én az vagyok, de szerintem elég ritka a női informatikus, igaz édesanyám is informatikai egyetemet végzett.
2011. szept. 28. 16:30
 12/19 A kérdező kommentje:
Meg a matekot annyira nem is szeretem igazán, mindig voltak vele nehézségeim, de így a közgáz sem tűnik jó választásnak...
2011. szept. 28. 16:35
 13/19 anonim ***** válasza:
Hát a Közgázra emelt matek fog kelleni no meg jó sok tandíj.
2011. szept. 28. 16:38
 14/19 A kérdező kommentje:
És azt nem tudod, hogy a Leőweyben Van-e informatika? mert jelenleg az oldalon nincs kiírva.
2011. szept. 28. 16:41
 15/19 anonim ***** válasza:
A Leőweybe nincs.Van német, nyelvi előkészítő /itt van emelt angol/, francia. A Janusba van matek-info és a Babitsba. Ja..meg a Lajosba. Megjegyezném, hogy a Janusnak igen jó a matek-info tagozata. Vannak lányok a matek tagozaton is, igaz nem nagy létszámmal. A Lajos reálos egyébként, értem ezalatt az erős matekot, fizikát kémiát és a biológiát is /tehát a természettudományos tárgyak is húzósak/.
2011. szept. 28. 18:08
 16/19 A kérdező kommentje:
Hát Nagy Lajosba semmiképpen nem szeretnék menni, mert nem vagyok nagyon vallásos. De szerintem úgy lesz, hogy angolra megyek a Babitsba és ha jól tudom ott van még infó szakkör is és majd menet közben eldöntöm hová szeretnék egyetemre menni :) Köszi a válaszolgatásokat és bocsi hogy elvettem az idődet :D
2011. szept. 28. 18:32
 17/19 anonim ***** válasza:
A vallásosságról annyit, hogy én sem vagyok az. Kb. a suli 80%-a sztem nem az. De a társaság és a közösség itt a legjobb.
2011. szept. 29. 09:48
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha olyan suliba mész ahol van olyan szak is ami még érdekel az már elég. Pl:ha angolra mész a Babitsba de ott a matek-info tagozat is akkor semmi gáz. Fel tudnak készíteni az erős informatikai alapokra vagy az emelt matekra is. Mivel adottak a lehetőségek.
2011. szept. 29. 10:24
 19/19 A kérdező kommentje:
Na ez jól hangzik köszi mégegyszer :)
2011. szept. 29. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!