A pécsi ANK jó iskolának számít?
Szia
Bár már 3éve végeztem, de az ANK nem erős suli. Inkább közepes csak. Kéttannyelvű oktatást szerintem a pécsi iskolák 90%ában találni fogsz. Azt, hogy hol kimondottan jó azt nem tudom neked megmondani. De felsorolok egy két sulit ami erősnek számít. Leöwey, Janus, Babits, a Radnótit is sokan ide sorolják bár sztem az nem az (ott végeztem). Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Remélem segítettem.
Első vagyok.
Akkor viszont Leöwey :-)
Szia! Én az ANK-ba jártam és most ott dolgozom is. Nagyon jó közösség, rengeteg program a Nevelési KÖZPONT mivolta révén. Személy szerint azt tapasztaltam, hogy akik a nyelvi osztályokba járnak, erős osztályba kerültek, semmivel sem szinvonaltalanabb, mint a másik elitnek mondott iskolák. Anyanyelvű tanárok, sok külföldi út, cserediák-rendszer.
Remélem sikerül a legjobb döntést hozni, és ajánlom még, hogy ha van rá módod látogass el az intézményekbe, és "szagolj bele" a légkörbe.
Sok sikert!
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!