Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik iskolában érné meg...

Melyik iskolában érné meg tanulnom?

Figyelt kérdés
Idén végzek a közép iskolával, jelentkeztem főiskolára mérnök informatikus szakra és autószerelő szakmára, de nem tudom eldönteni hogy melyikre menjek majd szeptemberre, légyszi írjátok le hogy ti hogyan döntenétek és miért, köszi.
2009. ápr. 26. 19:51
 1/2 anonim ***** válasza:
77%
Mindkettő elég jó, szerintem azt válaszd amihez jobban értesz/jobban érdekel. Egyik se nagy melléfogás, mindkettőre van igény. Nézz magadba és gondold át elég okos/szorgalmas vagy-e az informatikus szakra, rosszabb ha ott jössz rá, hogy nem vagy odavaló. Ha igen menj oda, de nem kell szégyellni a tisztességes kétkezi munkát sem!
2009. ápr. 26. 20:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel már elkéstél, ha már megvan a sorrend oda mész ahova elsőre felvesznek, ha jól tudom...
2009. ápr. 26. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!