Melyik a legjobb gimnázium pécsen, angol továbbtanulással?
Figyelt kérdés
Gondoltam a Babitsra, Leőwey-re, de most az ANK angol kéttannyelvű is felmerült. Melyikbe érdemes menni?2011. szept. 26. 18:36
1/9 anonim válasza:
vagy Leőwey angol tagozata vagy ANK . Én a Leőweyben jártam, ezért tudom, hogy ott jó, de van egy bnőm , aki meg ANK-ba és így elmondása alapján még szimpatikusabb is volt, mint a Leőwey
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. szept. 27. 14:57
3/9 anonim válasza:
Felesleges magad kínozni minél erősebb gimikkel ha mindenképp az angol emelt a lényeg nálad. Az ANK-t nem nagyon reklámozzák de ott nagyon jó az angol. A most bekövetkező érettségi és egyéb változtatások miatt nagyon meg kell gondolnod neked és a szüleidnek is, hogy hová mész?! A lányom most ment gimibe, a többi osztálytársa is szanaszét ment mindenhova. Azóta is tartjuk a kapcsolatot a többiekkel és érdekesek a hírek. Ha konkrét kérdésed van szívesen írok neked. /a szomszédunk egyébként angoltanár az ANK-ban/
4/9 anonim válasza:
az ANK-ba NE menj, mert sz*r az angol. egy 12.es a 10.es, babits-angolos bátyámtól kért segítséget angolból. szerintem ezzel mindent elmondtam... babitsban nagyon jó az angol, és atöbbi tantárgy is nagyon erős. leőwey a 2., janus, nagy lajos kb ugyanazon a szinten.
5/9 A kérdező kommentje:
uh köszi :D
2011. szept. 30. 17:18
6/9 anonim válasza:
Szerintem meg az, hogy hol milyen az adott nyelv az egy dolog. Előfordul,hogy egy erősebb angolos suliban sem tudja vki megcsinálni a nyelvvizsgáját. Hozzáállás kérdése az egész. Ha szorgalmas vagy akkor megcsinálod akárhová is jársz.
7/9 anonim válasza:
Előbbi vagyok
Javaslom neked, hogy mindenképpen menj el nyílt napra és előkészítőre is. Ott kivilágosodik az ember feje. Megismered a tanárokat és egy-két leendő osztálytársjelöltet. Akkor jobban kiigazodsz az élet tengerében!
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2011. okt. 2. 09:38
9/9 A kérdező kommentje:
Ha még érdekel valakit, akkor mondom, hogy a Leőwey angolos osztályába járok :)
2012. szept. 30. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!