Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Merre "kell" továbbtanuljak?...

Merre "kell" továbbtanuljak? (Német tanárnő szeretnék lenni)

Figyelt kérdés

Végzős vagyok, egy ötletként beugrott, hogy, mint német tanárnő el tudnám magam képzelni. Utánanéztem az interneten, meg több könyvben is, de nem igazán értem..

Melyik főiskolákat/egyetemeket nézzem meg?

..el kell végezni egy alap tanári szakot és mesterképzéssel választok irányt? (vagy, hogy működik ez?)

Ha németes szeretnék lenni, akkor TANÁRnak kell tanuljak, ugye? (A tanító, aki az ált. iskolában van és alsósokat tanít)

2011. szept. 19. 21:55
 1/1 anonim ***** válasza:

Vagy elmész német (germanisztika) szakra és pedagógia minort veszel fel vagy fordítva (pedagógia szak és német minor). Mesterképzést tudtommal akkor kell elvégezni ha 1-12-ig akarsz tanítani, alapszakkal csak 1-6-ig lehet.

Igen tanító csak alsóban tanít.

2011. szept. 19. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!