Egyetemen docensnek/professzornak/oktatónak/stb. írhatok, hogy küldje el az előadáson vetített prezentációkat?
El fogja küldeni?Lehet tőle kérni? Jó, ha ennyit írok??
Vagy ti mit írnátok? Hogyan lehet megközelíteni egy oktatót e-mailben?
Tisztelt XY docens úr/asszony!
XY vagyok, x szakos első éves egyetemi hallgató. Arra szeretném kérni, hogy küldje el az eladáson kivetített prezentációt!
Nagyon köszönöm a segítségét!
Tisztelettel:
XY
MÉG VALAMI, ELNÉZÉST!!!
SZeretném megkapni már most a minimum kérdéseket,hogy decemberig ki tudjam dolgozni (elég sok az a 70-80). Szerintetek oda fogja már most adni?
Én szoktam írni nekik, meg lehet próbálni.
Viszont én így írnám meg:
Tisztelt XY!
XY vagyok, x szakos első éves hallgató és a következő kérdésekkel állnék Önhöz: Van-e lehetősség rá, hogy az xy órán vetített anyagot a hallgatót megkapják illetve, érdekelne, hogy a vizsgakérdéseket a félév folyamán mikor kapjuk meg?
Köszönettel:
XY
X évfolyam
Y szak
Azért így mert így illedelmesebb és nem tűnik követelőzésnek. Ha nemet mond, megköszönöd a válaszát, ha igent mond, akkor pedig megkéred rá, hogy legyen szíves elküldeni.
* előreláthatóan mikor kapjuk meg
(így még jobb)
Tanár függő, hogy ki küldi el. Én levelezőre jártam, ott mindent elküldtek, de nappalin ez ritkább.
A vizsgakérdéseket általában el szokták küldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!