Mit csinaljak ha nem veszik fel az Általános Iskolába?
Figyelt kérdés
Már januárban odatelefonáltam,hogy körzeten kivülröl jönnénk,azt mondták semmi gond!nyilt napokon is voltunk.erre ma mentem beiratni,és mondták ha nem tudjak felvenni akkor telefonálnak!Ahova tartoznánk egy óra az utazás,ez a suli meg 5 percre van.2009. ápr. 23. 09:58
1/8 A kérdező kommentje:
Még annyi hogy ahova tartoznánk azt le is mondtam!itt a környéken meg csak ez van!Önkormányzat tud ilyenkor segiteni?
2009. ápr. 23. 09:59
2/8 anonim válasza:
Nem ertem, altalaban a korzeti iskola van a legkozelebb, nem? Marmint az a korzeti, amelyik a legkozelebb van hozzank.
Nalatok mi a helyzet? Egyebkent ha nincs hely, vagy egyeb okok miatt nem veszik be, akkor nem veszik be, kenytelen leszel a masikba vinni.
3/8 A kérdező kommentje:
ugy van hogy X kerben laktunk,de elköltöztünk amikor ő középsös volt az oviban,azt mondták ne irassam át utolsó évre,igy a XI böl mindennap átmegyünk a X kerbe oviba.és ide szeretném járatni már a XI kerbe suliba,ami 5 percre van,hogy ne menjen el az életünk a 40 perces utazással.
2009. ápr. 23. 11:36
4/8 anonim válasza:
Jelentsd be az uj lakcimet, es akkor az 1. osztalyt mar ott kezdheti.
5/8 anonim válasza:
akkor nem körzeten kivülről mentek, nem? legalábbis nálunk az számít hol laktok, nem pedig az, hogy az óvóda hol van, ahol a nagycsoportot kijárta. nálunk első körben a körzeten belülieket és azokat veszik fel, akik szülei ebben a körzetben dolgoznak, majd a fenn maradó helyre veszik fel a körzeten kivül élőket.
6/8 anonim válasza:
Nem is értem, miért nem jelentetted be ebbe a kerületbe most? Akár ma délután el tudod intézni. És akkor biztos.
7/8 anonim válasza:
Így van, a lakcím szerinti a körzetes, ahová a gyerek be van jelentve. Ha még nincs, be kell jelenteni a mosatni címre és a körzetes suli köteles felvenni. Amúgy nálunk (XXI. ker.) egyik általánosban sincs túljelentkezés, mivel kevés a gyerek, szóval bárhová felvennék. Gondolom ez a többi kerületben is hasonlóan van.
8/8 A kérdező kommentje:
azért nem jelentettem be mert albérlet sajnos:)
2009. ápr. 23. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!