Egyetemen előadás közben lehet enni?
Igen, az ivás más.
Én pl. 45 percet is nehezen bírok ki ivás nélkül.
Első sorban is ittam gyakorlaton is.
Nem volt gond sose.
Tanár függő- sőt szakfüggő is. Nálunk sok órán a tanár is eszik, vagy rágyújt. Még szemináriumon is :D Sőt bíztat minket, hogy tegyük ezt mi is nyugodtan! Olyan is volt, hogy bejött a tanár kicsit spiccesen egy esti szemináriumra, előadta nekünk, hogy egy régi barátjával megittak pár üveg sört, de őt ez nem érdekli, hogy ittasan kell órát tartania, mivel biztos benne, hogy mi is besöröztünk a lyukasórák alatt!
Nekem erről az a véleményem, hogy lehet így olvasva, nagyon lazának és komolytalannak tűnik az oktatás, de ez egyáltalán nincsen így! Nem attól fogsz kevesebbet vagy többet tudni, hogy eszel e órán vagy sem! Attól már inkább kevesebbet tud az ember, ha be se jár órára, és vizsga előtt egy héttel kuncsorog jegyzetért!
Hát ez tényleg tanárfüggő. De én azért ha van rá mód, nem az órán eszek, mert azért mégiscsak pofátlanság valamilyn módon, főleg ha rendszeres, meg szüneted is van, stb. :D
Ivásról meg annyit, hogy hulla náthásan, lázasan mentem be órára, nem is elöl ültem, voltunk legalább 100-an. Ittam, mert ki voltam száradva mint állat, erre a tanár úgy leüvöltötte a fejem, hogy mit képzelek én magamról, a másik meg az óráját nézi, hát ke lehet menni, ő se nézegeti az óráját, pedig kvára menne már, meg ő se iszik. Valahogy nem mertem visszaszólni, hogy felőlem aztán ihat, meg amit akar. XD Így is legalább 90% bukott nála. :D És nálunk nem ő az egyetlen ilyen.
A másik meg aki azt mondta, hogy felőle meg is teríthetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!