RTF-en szemvizsgálat?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tavaly nem tudtam jelentkezni Rendőrtisztire, mert túl rossz volt a szemem, elkezdtem valami mást, amit viszont utálok. Most azon gondolkozom, hogy átjelentkezem. Azóta meg lett műtve a szemem, most már teljesen jól látok. De láttam az ilyen feltételeknél, hogy a műtött szem csak akkor elfogadható, hogyha -4 dioptriánál jobbról műtötték. De ezt ők honnan tudják megnézni? A klinikán azt mondták, hogy ez nem látszik. Szóval szerintem simán átengednek a szemvizsgálaton, sehol nincs lejegyezve hivatalosan, hogy akkor most nekem rossz a szemem. Mit gondoltok?2011. szept. 3. 10:51
1/1 anonim válasza:
Ha nagyon akarnák szerintem utánanézhetnek.De szemétség amúgy,gondolom elkérik az orvosi papírjaidat.
Felháborító egyébként,hogy mindig ilyenen csúsznak el a legjobbak is,közben meg ha megnézem pl.nálunk a kapitányságon dolgozó nyomozókat.....szerintem száz métert se tudnának időre futni,elkényelmesedett malackák:)
Oké,hogy annó megfeleltek,nade azért ne már!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!