Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy oldottad meg, ha óraütköz...

Hogy oldottad meg, ha óraütközésed volt az egyetemen?

Figyelt kérdés
Nekünk elsőéveseknek felvették az órákat, de a nyelvórák pont addigra vannal meghírdetve. Ez az egy, amit fel kéne vennem, de nem fogok tudni bejárni, mert akkor épp órám lesz. Mit tegyek? (Már telefonáltam is, azt mondták, vagy meg fogják oldani, vagy nem, ezzel nem nagyon segítettek.)
2011. szept. 1. 13:38
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
Hát az egyikre nem járok be. De ez sajna nem minden órával megoldható.
2011. szept. 1. 13:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Súlyozni kell, ha az ütköző óra fontos, akkor másik nyelvórát kell választanod.
2011. szept. 1. 13:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Vagy nem jársz be az egyikre,vagy ha lehetséges,felveszed egy következő félévben az egyiket,és most nem csinálod meg.
2011. szept. 1. 13:45
 4/5 A kérdező kommentje:

Mi az hogy súlyozni???:(

És hogyan válasszak másikat, ha arra osztanak be? Azt is mondják, hogy akkor jövőre kell újra kezdeni.:S

2011. szept. 1. 13:45
 5/5 anonim ***** válasza:

A súlyozást teljesen hétköznapi értelemben gondolta szerintem a válaszoló, vagyis döntsd el, hogy melyik a fontosabb.

Nem tudom, hogy amivel a nyelvóra ütközik, arra kötelező-e bejárni, esetleg nem kötelező, de nagyon szeretnél?

Ha egyik se, akkor itt a válasz: jársz nyelvórára.

Ha viszont nem akarod kihagyni a másikat, akkor másik nyelvórát kell keresned, esetleg más félévre halasztani a nyelvtanulást.

A harmadik megoldás nem tudom, működik-e nálatok: esetleg meg lehetne beszélni a tanárral (bármelyik óra viszonylatában), hogy ugyan ezt vetted fel, de meg lehetne-e oldani esetleg, hogy egy másik, XY időpontban járjál be? Pl. ha ugyanazon tanárnak van másik órája is, de elvileg már betelt, ezért nem tudsz jelentkezni, vagy ha kötöttek a csoportok, és te nem oda tartozol, de ő mégis megengedi...

Mi ilyen megoldásokat kerestünk.

2011. szept. 1. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!