Hogy oldottad meg, ha óraütközésed volt az egyetemen?
Mi az hogy súlyozni???:(
És hogyan válasszak másikat, ha arra osztanak be? Azt is mondják, hogy akkor jövőre kell újra kezdeni.:S
A súlyozást teljesen hétköznapi értelemben gondolta szerintem a válaszoló, vagyis döntsd el, hogy melyik a fontosabb.
Nem tudom, hogy amivel a nyelvóra ütközik, arra kötelező-e bejárni, esetleg nem kötelező, de nagyon szeretnél?
Ha egyik se, akkor itt a válasz: jársz nyelvórára.
Ha viszont nem akarod kihagyni a másikat, akkor másik nyelvórát kell keresned, esetleg más félévre halasztani a nyelvtanulást.
A harmadik megoldás nem tudom, működik-e nálatok: esetleg meg lehetne beszélni a tanárral (bármelyik óra viszonylatában), hogy ugyan ezt vetted fel, de meg lehetne-e oldani esetleg, hogy egy másik, XY időpontban járjál be? Pl. ha ugyanazon tanárnak van másik órája is, de elvileg már betelt, ezért nem tudsz jelentkezni, vagy ha kötöttek a csoportok, és te nem oda tartozol, de ő mégis megengedi...
Mi ilyen megoldásokat kerestünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!