Örültök, hogy megint iskola?
Én középsulis vagyok,de nagyon nem várom. Nem igazán szeretem az ottani közösséget sem,szal pfff... :S
Egyedül azért akarom h elkezdődjön,hogy minden nappal közelebb legyek a végéhez. De ez milyen hosszú lesz jajj..... :(
Főleg majd a tél közepén,amikor senkinek kedve sincs kimozdulni sehova szakadó hóba,jeges úton,nem még suliba baktatni :S
ROHADTUL!
Hogy rohadna meg az anyjuk befőttje, hogy megint be kell menni.:P
Vége az alvásnak, és vége mindennek ami éltetett...:((( ÓÓÓ. Szomorúúúúúúúúúúúúú... Tiszta rossz.:D
Én nagyon örülök, hogy végre elkezdődik az iskola.
Végre a fiatalok valami értelmes dolgot is fognak csinálni.
Nem csak számítógépezni meg herevere egész nap.
Ma beköltöztettük mindkét mihaszna fiacskánkat a koliba.
Egész nyáron át lyukat beszéltem a hasamba, hogy a kötelező olvasmányait meg a megadott memoritereket olvassa illetve tanulja már meg. Természetesen nem olvasta el!
Remélem nagyon megfogja szívni ezt a nyári szüneti kis lustaság kalandot és orrvérzésig tanulhat a 9.-es tananyag mellett mert egy nyelvet még pluszban fel kellett nekik kötelezően venni. Ráadásul még 8-ban jelentkezett nagy lazán latinra is mert azt is szeretné megtanulni. Fog nekem még a büdös kölke sopánkodni, panaszkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!