Egy "elitebb" általános iskolát keresek, tudtok ajánlani egyet?
"egy "jó" iskola sem garancia semmire."
Ezt így ebben a formában nem mondanám. Nekem volt szerencsém egy elit általános iskolában tanulnom, ahonnan kb mindenki az elit gimnáziumokban tanult tovább. Mára mindegyikünk (értsd: mindenki) egy jó nevű egyetemen végzett. Közgáz, elte-jog, sote stb. A giminkben anno rúgtak ki tanárt azért, mert az érettségin szigorúbban feleltetett, így kevésbé lettek méltóak eredmények a gimi híréhez. Nyilván nem csinálnak mindenkiből zsenit, de hogy egy elég alaposan kikövezett utat kaptunk a lábunk alá, az biztos.
Nem tudom milyen szellemi képességekkel rendelkezik a kislányod, de ha okos, akkor megpróbálnám a Fazekast.
Szar környéken van, de a képzés minősége messze átlag feletti.
Méghogy egy erős suli nem jelent semmit. Szeretem az ilyen embereket. Majd meglátjuk mi lesz a kisebbség között felnőtt gyerekekből..... addig cukkolják őket, amíg a jó tanulók is szarokká válnak, hiszen az a menő.
Kérdező: Már írták a Fazekast, az jó, a Városligetiről is jót hallottam, állítólag elég erős az angol.
Egyébként általánosból nincs túl sok elit suli. Legkésőbb 6. után elmennek a jó tanulók, és marad a selejt (tisztelet a kivételnek!!)..legtöbb suliban az osztályokat is összevonják.
De persze a hurrogóknak igazuk van, bárhol lehet jól tanulni.. sok sikert a gyerekeiknek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!