Érettségi után melyik egyetemet/főiskolát és annak mely szakját választottad? Mi volt a választás oka? ( Pl. :Az érdekelt, arra volt kereslet, szülői nyomás? )
Figyelt kérdés
2009. ápr. 16. 21:37
11/15 A kérdező kommentje:
Szociológiás, hogyhogy ezt ajánlotta a pályaválasztási tanácsadó? Akkora rá a kereslet, vagy miért? Mert engem is érdekelne, de elbizonytalanítottak, hogy nincs rá kereslet és nagyon nehéz munkát találni...
2009. ápr. 17. 16:53
12/15 anonim válasza:
BME-VBK Vegyészmérnöki. Eredetileg orvosi volt a célom, de a középsuli alatt rájöttem, hogy nem vagyok valami elhivatott a pálya iránt, így arra jutottam, hogy a tudomány, a kémia viszont mindig is érdekelt. Emellett sok helyütt hallani, hogy nagy igény van műszaki végzettekre, a fizetések pedig egyáltalán nem rosszak.
13/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönök minden eddigi választ:)
2009. ápr. 17. 22:14
14/15 anonim válasza:
SE-ETK mentőtiszt szak. Abszolút saját döntés, mivel szeretek segíteni másokon. Érdekel is, el lehet vele helyezkedni.
15/15 anonim válasza:
PTE- PMMK környezetmérnöki szak, szeretem a biológiát, meg érdekel a téma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!