Ez normális, hogy 5-ben nincsenek ezek a tantárgyak?
Figyelt kérdés
Van egy 5-es örökbefogadott fiam. Nem vagyok túl öreg, de nekünk volt 5-ben már volt biológia és földrajz (ekkor vált szét a környezet) valamint történelem.
Ma tudtam meg, hogy egy új tantárgyuk sem lesz.
Maradt a "természetismeret", történelem nincs.
Jó az iskola híre, de félek, nehogy gyenge legyen.
Köszönöm szépen a válaszokat!
2011. aug. 23. 21:54
11/14 anonim válasza:
Akkor te se mostanság járhattál 5-ben:D
12/14 anonim válasza:
történelem ötödikben kellene hogy legyen, földrajz hatodikban volt, biosz meg hetediktől, mondjuk nyolc osztályos gomnáziumban, de egyébként sulitól is függ szerintem hogy sima általános vagy gimnázium, de törinek mindenféleképpen kellene lennie
13/14 anonim válasza:
Nekem 6.-tól volt töri és 7-ben vált szét a környezetismeret. De nem értem, hogy mi ez a nagy félelem, mert én sem szenvedtem semmi hátrányt. Azt hiszem ettől még nyugodtan leérettségizhetek majd ebben az évben :)
14/14 anonim válasza:
nekem 7iktől volt töri és nem haltam bele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!