Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Elfelejtettem beküldeni a...

Elfelejtettem beküldeni a jelentkezésem a kollégiumba. Most mi lesz?

Figyelt kérdés

Első éves vagyok, valahogy elfigyelmetlenkedtem az egészet és most láttam meg, hogy már rég le kellett volna adni, sőt már azt is tudni, hogy bekerültek-e a jelentkezők.

Ilyen későn van még valami esély hogy bekerüljek?

2011. aug. 22. 19:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Fel kell hívnod a kollégiumot, ahova menni akarsz. Minden évben van pár ember, aki nem veszi igénybe - vagy előző évben felvették, de átcsúszott költségtérítésesre, stb -, beköltözés után mindig akad pár szabad hely, szóval van még esélyed. Előre szólok, hogy a kolbiznél nem fognak örülni, de kidobni se fognak.
2011. aug. 22. 19:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ez ügyben már nem tehetsz semmit (de azért olvasd el az egyetem kollégiumi jelentkezésre vonatkozó szabályzatát, ha van ilyen).

Erről szól a felnőtt-lét és az egyetem: tanuld meg észben tartani és kezelni a saját dolgaidat (: Tanulj a hibádból. És szerintem kezdj el albérletet keresni...

2011. aug. 22. 19:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha várólistára tesznek is, nyilván a végére kerülsz, és ha valaki nem igényli a helyét akkor feliratkozási sorrendben kerülnek be a várólistáról az emberek a koliba. Őszintén szólva kicsi, de leginkább semmi esélyed, hogy idén kolit kapj. Nézz albérlet után, mást sajna nem tudsz tenni. Csak beiratkozni el ne felejts majd (:
2011. aug. 22. 19:36
 4/5 anonim ***** válasza:
nem leszel koleszos...
2011. aug. 22. 19:51
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Mindenképp fel fogom hívni a kollégiumot, hátha még lehet tenni valamit. Na és persze akkor felkészülök arra az esetre is, ha elutasítanak, úgyhogy elkezdek albérletet is keresni.

Tudom, sajnos már késő bánat, máskor figyelmesebbnek kell lennem. No ez is jól kezdődik...

Azért reménykedek még benne, hogy sikerül.

2011. aug. 22. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!