Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemen, főiskolán a beiratk...

Egyetemen, főiskolán a beiratkozásra ki kell öltözni?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt öltöny nyakkendő párost,/nőknél kosztüm/ vagy jó, sima (nem szakadt) farmer póló kompozíció is?
2011. aug. 22. 13:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

igen, ugyanazt gondolom én is kedves előző...

az már nagy szó ha valaki bejut egy főiskolára/egyetemre!!!!

valakinek még érettségije sincs, vagy pedig ha van csak okj-ra ment továbbtanulni...

szóval azért ennyire nem kéne leszólni az főiskolákat/egyetemeket! tök mindegy hogy melyik suli az...

2011. aug. 22. 16:47
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem kell kiöltözni, mehetsz abba, amibe suliban is mennél.

Egyébként sosem értettem, hogy azért mert valaki egyetemre jár, miért kell kiöltözni úgy, mintha dolgozni járna (pláne jogászoknál nagy szokás ez). Felesleges dolognak, nyálverésnek tartom ezt. Az, hogy valaki egyetemre jár, az nem azt jelenti, hogy el is fogja végezni.:)

2011. aug. 22. 18:45
 13/14 anonim ***** válasza:
dehogy kell!
2011. aug. 22. 19:58
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi gyerekek!
2011. szept. 5. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!