Jovore kezdem az egyetemet (ELTE-BTK), kolis leszek. Azt lehet kerni a kolis jelentkezesnel, hogy mas elsoeves bolcseszekkel legyek egy szobaban?
Melyik koli? Én KCsSK-s vagyok. :)
Beköltözéskor nem nagyon lehet válogatni, de ált. évfolyamtársakkal raknak össze. (Velem legalábbis így volt)
Menj kolis gólyatáborba, ott elrebegheted az óhajod. :)
Meg nem tudom pontosan, melyik kolit jelolom meg. Az Ajtosi szimpatikus eddig, de azt hallottam, nehez a bejutas.
A jelentkezesnel hanyat lehet megjelolni? Es ha egyikbe se vesznek fel, amit megjeloltem, attol meg egy masikba, ahova eleg a pontom, felvehetnek (tehat nem maradok koli nelkul)?
Tehat ha a 3 megjeloltbol egyikbe se jutok be, egy negyedikbe felvehetnek. Akkor batran jelolok majd. :) Koszi!
Azt esetleg tudod, hogy hol van a legtobb bolcsesz, s hol a legjobb a kolis elet? Igazabol szinte az osszes kolinak utanajartam amennyire lehetett, s mindegyik masert tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!