Melyik egyetemen a legminőségibb a gazdaságtudományi karon a pénzügy és számvitel az oktatás?
most jött ki egy ilyen kimutatás vagy nem tudom minek nevezzem
ez azt mondja, hogy a legtöbb pénzt keresettek a BME-ről kerülnek ki, ugye, ez nem csoda, ott kb mindegy, hogy mit végzel, valamilyen mérnök leszel (már ha végzel) ezért érthető az ott végzettek és később elhelyezkedettek 1. helyen lévő átlagos bruttó fizetése
a 2. hely és még néhányat ez után a gazdaságisok "zsebeltek be", a 2. a corvinus, a 3. a BGF pü-számvitele és ami a meglepetés volt, hogy e kettő gazdasági suli után a gyöngyösi Károly Róbert Főiskola GTK-ján végzettek keresik a legtöbb pénzt, megelőzve a DE-t és SZTE-t is
gazdasági kar - Corvinus
pénzügy számvitel - BGF
A DE egy röhej és a SZE sem egy nagy történet, én speciel debreceni vagyok és sok gimis osztálytársam azt választotta, míg én a Corvinust, ég és föld a különbség az oktatás színvonala között.
Az egyik évfolyamtársam a SZE-ről jött ár másodéven, tárgybeszámítások stb stb...nagyon jó átlaggal, nálunk nagyon keményen küzdött a vizsgákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!