Valaki tud egy olyan oldalt mondani, ahol az ÖSSZES pesti egyetem és főiskola neve fel van sorolva?
Hát olyan nincs. De fel van sorolva az összes. Ha rákattintasz, akkor meg kiírja, hogy hol a suli.
Nyilván ami úgy kezdődik, hogy "debreceni" meg "Szegedi", arra rákattintani is felesleges...
Azért ez így nagyon hosszadalmas, mert pl. ÁVF = Általános Vállalkozási Főiskola, és nincs oda írva, hogy hol található. Nekem a célom lenne kiszűrni a pestieket, de így egyesével googlezni nem annyira izgi :) Gondoltam, hátha van egy olyan honlap, csak én nem találom ..
de azért köszi a választ!
Nem kell egyesével googlizni. Ott van felvi.hu és rákattintasz. De kb mindegyik Pesten van egyébként, és amúgy sincs annyira mérhetetlenül sok. Ne legyél ennyire lusta:D
Gyakorlatilag amiben nincs benne, hogy "szegedi", "nyíregyházo" meg hasonlók, az szinte mind Pesten van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!