BGF-es hallgatók:mit tudtok a student enterprise tantárgyról? Többi lent.
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem lényege, hogy én, mint első féléves hallgató, felvegyem-e? Ugyanis most hallottam ezt a marhaságot, hogy kermarkosoknak első félévbe nincs nyelvtanulás, de valamit azért csak kéne csinálni, hogy ne felejtsem el totálisan... Ennek a tárgynak az oktatása pedig angolul zajlik. Felvehetném én ezt, vagy kell valami szakmai előismeret, és nekem nem lenne ajánlott?
(rólam annyit, hogy ugyan középfokú angol nyelvvizsgám van csak, de szerintem kis erőlködéssel már az emelt is meglenne)
2011. aug. 16. 16:56
1/2 anonim válasza:
Ha jól tudom ezt a tantárgyat csak második félévtől ajánlják, és van egy csomó előfeltétele...ha azokat nem teljesítetted, nincs értelme.
2/2 A kérdező kommentje:
hát köszönöm a választ :)
2011. aug. 16. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!