Bevált praktikák kurzusfelvételre?
Ja és ha van időd, nyugodtan vegyél fel még egy-két plusz tantárgyat a népszerűkből, ha másnak nem, csereajánlatnak kiváló.
Ha szemétség, ha nem, tárgyfelvételnél nincsenek barátok csak ellenségek:D
Mondjuk ez tény. (: Ezt én sem bánnám. Emlékszem, h. előző félévben 07.45-kor tévedtem fel ETR-re és akkor már nem lehetett belépni. Legközelebb csak 08.15-kor.
Két szerencsém volt:
1. Kis szakon voltam akkor még és ott volt pl. egy szeminárium, amire 20 főt vártak. Na most voltunk kb. 25-en olyanok, akik még nem végezték el adott tárgyelemet. 25-ből kb. 5-nek kellett mindenképp... Tovább nem is kell mondanom, igaz? :D
A választható képzést meg már megnyitották kb. 1 héttel korábban, ami annak, aki nem nézte akkor véletlenül az etr-t, fel se tűnt, de talán órákig/napokig. :D Így ott fel tudtam venni a kiválasztott szemináriumot... Puszta véletlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!