Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Neptunon mikor tudom aktiválni...

Neptunon mikor tudom aktiválni a félévemet?

Figyelt kérdés

A beiratkozás gombra kattintva azt írja, hogy nincs beiratkozási időszak ehhez a félévhez, pedig a 2011/12/1 az elvileg jó, nem? Félév státuszhoz az van írva, hogy felvett. Segítsetek, mert nem értem.

(Ha számít: DUF-on vagyok elsőéves levelező)

2011. aug. 15. 13:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom mert még nincs beiratkozási időszak?

Az értesítőben mit írtak? Nekem csak 25-én kell beiratkoznom, akkor aktiválják a neptunt, és valószínűleg onnantól a tárgyaidat is látni fogod/fel tudod majd venni, bár lehet, hogy azt csak a reg héten.

2011. aug. 15. 13:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor várok a beiratkozásig. Én már azt hittem, hogy letelt az aktiválási időszak, mert a tárgyaimat már látom.
2011. aug. 15. 13:45
 3/4 anonim ***** válasza:
van olyan hogy időszakok. ott nézd meg, hogy mikortól lehet beiratkozni. nálunk épp ma 10 órától lehetett.
2011. aug. 15. 22:43
 4/4 anonim ***** válasza:

beiratkozás/bejelentkezés menüpont (nálunk legalábbis az a neve)

nekünk aug 22-től lesz, de a tárgyak már hetek óta ki vannak írva. Még biztos nem késted le, ne parázz =)

2011. aug. 16. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!