Mennyire gyakori hogy nem engednek át valakit a pótvizsgán?
Matekból. Sajnos eléggé izgulós vagyok, az év végi angol vizsgámat is elszúrtam, amikor egyébként ötös vagyok belőle:( Folyton azon jár az eszem, hogy olyat fognak kérdezni amit nem tanultam meg, meg hogy nem engednek át, és mi van, ha évet kell ismételnem?? Tudom, ez az én hibám, miért nem tanultam többet, stb. Egyszerűen nem fér a fejembe a matek, nem tudom megérteni. Mindenből 4-5-ös vagyok, ebből nem...:(
Amúgy 9. osztály..
tanár, haver aki jó matekból, könyvek, tanulnitanulnitanulni és nem fogsz megbukni
de ha itt rinyálsz ahelyett hogy tanulnál nem fog menni(énis most megyek 10.be)
én 12.-es vagyok,szintén matekból buktam,pedig minden más megy ahogy neked is.nah jó leszámítva a gazdaságtan,hiszen ott is számolni kell:)
én heti kétszer járok tanárhoz,mindig újra kell csinálni otthon az órai anyagot,plusz megcsinálni a házit.
ne aggódj menni fog.
plusz ha nem megy az írásbeli szóbelin még mindig javíthatsz.
de menni fog csak ne izgulj mert akkor tényleg gáz lesz.
ja és próbáld memorizálni a feladatok gondolatmenetét,mintha nem matekot tanulnál.
ha vizuális vagy ez segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!