Milyen gyakran használtok a tanórán számítógépet, projektor vagy interaktív táblát?
Figyelt kérdés
Nem vagyok még annyira öreg, de már pár éve elhagytam a suli kapuit. Mostanában egyre gyakrabban olvasom/hallom, hogy az iskolák új eszközöket kapnak. Annak idején biztosan én is élveztem volna, ha a tanárok valamilyen kis videóval vagy hasonlókkal feldobják az órát...2011. aug. 11. 12:34
1/6 anonim válasza:
Mi leginkább csak biosz órán és biosz fakton használtunk projektort. Nekem tetszett, de azért jó lett volna, ha computer segítségét is kérhettem volna. Speciel én gyorsabban gépelek, mint írok. Meg nagyon sok anyagot kaptunk emailen is.
2/6 anonim válasza:
Nekünk most hoztak idén márciusba sok terembe még notebookot is, amely össze van kötve (érintőképernyős) kivetítővel. Na de az egész év során csak kétszer használtuk, akkor is évvégén filmnézésre. Sok értelmét nem látom. Talán jövőre önbizalmat kapnak a tanárok, de én most leszek 12-es, így engem annyira nem érint majd ez az "újítás".
3/6 anonim válasza:
Nálunk soha nem használunk ilyeneket, mert a mi iskolánk olyan szegény, hogy még krétára is alig telik. Pedig szerintem tök jó lenne, ha ilyenek segítségéve adnák le az órákat.
4/6 anonim válasza:
Tanárfüggő, a fiatalabbak merészebben használják, de érteni csak nagyon kevés tanár ért hozzá hogy hogyan is kéne tényleg alkalmazni a tanítás során...
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Pusztán kíváncsi voltam, de ahogy hallom a diákoktól, itt is hasonló a helyzet.
2011. aug. 12. 07:33
6/6 Szikszainé E.Ágnes válasza:
Én hetente többször is használom egy vidéki általános iskolában.nagyon élvezik a gyerekek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!