Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A diákhitel engedményezési...

A diákhitel engedményezési lapot ráérek szept.2án a beiratkozáskor leadni? (SZTE)

Figyelt kérdés
Beadtam a diákhitelkérelmet, letöltöttem az engedményezési, lapot 3dbot, csak azt ne tudom, hová kell leadni és hogyan, hogyha még csak most fogok beiratkozni?
2011. aug. 9. 19:57
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
de akkor a beiratkozásnál mit fogsz mondani, amikor kérik a befizetett csekket?
2011. aug. 20. 10:49
 12/16 anonim ***** válasza:
Ja bocsi az lemaradt, hogy mindezt a beiratkozáskor elég bevinni! Én voltam ezért bent a suliban, hogy na akkor elintézem ezt az egész engedményezés dolgot, de nem csináltak vele semmit, mondták, hogy majd beiratkozáskor kell vele foglalkozni. Ez logikus is, hiszen csak akkor válsz a suli hallgatójává, most még nem vagy azt, tehát nem tudnának veled mit kezdeni. És a diákhitelt is csak akkor kapod, meg, ha van már hallgatói jogviszonyod. Én is most fogok először ilyet csinálni, de szerintem nem kell tőle félni. És biztos lesz ott más is, aki diákhiteles lesz. Amikor meg kérik a csekket, akkor te bemutatod az engedményezési lapokat.
2011. aug. 20. 13:19
 13/16 A kérdező kommentje:
értem köszi, és amugy melyik egyetem?
2011. aug. 20. 19:32
 14/16 anonim ***** válasza:
kre
2011. aug. 21. 21:26
 15/16 kateamstrong válasza:

Sziasztok!

Én is ebben a cipőben járok, ezek szerint elég ha letöltöm és utána kitöltöm az engedményezési adatlapot 3 példányban és mikor megyek beiratkozni akkor ezt leadom ott és ők intézik tovább? Vagy csak leadom és utána nekem kell a diákhitelt igényelni? Ezek szerint nem kell hogy be menjek bankba ők addig nem foglalkoznak velem még be nem vagyok iratkozva? Valaki aki végig csinálta már a rendszert esetleg? :/

2011. aug. 28. 00:24
 16/16 A kérdező kommentje:
Szia én igen, bekell menni a bankba kell leadni egy hiteligénylést, mivel azon lesz majd a szerződésszám, amit az engedményezési lapra leadsz, szóval a határzattal hogy felvettek bemégy a bankba kitöltöd a papirt, az egyik fele a tiéd, a másik a banké, és amit visszakapsz rajta vana szerződésszám azt irod az engedményezési lapra, amit beiratkozáskor leadsz, ennyi :)
2011. aug. 28. 01:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!