Szerintetek menjek a SZE Felkészítő napokra?
Szerintem a gólyatábor nagyobb élmény lenne, sokkal több szaktársad ismered ott meg. Én úgy voltam vele, hogy megyek gólyatáborba de nem megyek felknapokra. Aztán végül a koli beköltözés miatt ott voltam, és elmentem felknapokra is, így vanm összehasonlítási alapom: Hát a GT jóval nagyobb élmény volt.
Egyaz hogy a GT-ben csak 3-4 szak emberei vannak veled tehát a saját szaktársaiddal nagyobb koincentrációban találkozol, a felknapok egyetemszintű, ott van 1000 és 1000 ember meg nem mondod ki egy szakos veled...
Amúgy a felknapok nem egy elzárt valami, az egyetem területén zajlik, tehát szükleid is nyugodtan jöhetnek egyedül a 2-3 karszalagos programra nem jöhetnek be, ezek pl. a koncertek.
De mondom nem elszigetelt dolog, annyira, hogy pl vannak kötelező programok, azon annak is ott kell lennie aki nem vett karszalagot.
Szerintem menj inkább gólyatáborba, (igaz ezt mereven elutasítottad) de ha GT-be nem mész akkor a felknapok is érdekes lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!