Orvosi egyetem - gyakorlatok, előadások?
Üdv!
Orvostan hallgatók!Meg lehetne oldanom majd orvosin azt,hogy szabadok legyenek a hétköznap délutánjaim?Minden nap??(du. 15:30-tól kezdve kb.)Fontos lenne...
Igen,az időpont konkrét sajnos,16 óra.
Felvi fórumon olvastam olyat régebben,hogy előadásokra az emberek fele jár be kb.,valamikor annyi se,mert ugye az nem kötelező...Na most nekem nem ez a cél,nyilván.De még úgy sem lenne megoldható ha a délutániakat kihagynám néha?
Pl orvosi kommunikációra meg latinra mondták,hogy úgymond nem érdemes időt pocsékolni rá,és hogy nem sokan látogatják...
Ha annyira komolyan csinálod a sportot, akkor elvileg van mód rá az egyéni tanrendre, ezt meg kell kérdezni a TO-n. De így baromi sok óra van...
Azonban valamiről le kell mondanod. Az orvosi egy hivatás, nem is akármilyen. Gondold végig mit akarsz jobban sportot vagy ezt... Csak a másik rovására fog menni az egyik, ennek nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!