Mért nem tunnak a mostanni magyarr gyerekekk hejesen irni?
Az, hogy néha w-t és nem v-t használnak csak ilyen idióta divat. A helyesírás amúgy szerintem is érdekes :D engem annyira nem zavar/érdekel mint sokakat itt, az pl. zavaróbb ha valaki komoly dolgot kérdez csak éppen vét pár hibát és emiatt nem tud választ kapni mert jönnek a valószínű magyar szakosok vagy nemtom honnan szalajtott emberek, hogy tanulj meg írni... :/
Amúgy tök egyszerű a megoldás. Nem tudom, hogy ez itt a GYIK-on van így, vagy firefox csinálja, de nekem itt is ahogy ezt most írom alá húzza azokat a szavakat amelyek nem helyesek és könnyű kijavítani.
én tudok helyesen írni. az hogy a neten nem ír valaki rendesen nem jelenti hogy nem tud helyesen írni!! legtöbben nem azzal foglalkoznak hogy mindent jól írjanak le, mindenki inkébb gyorsan gépeli a lényeget.. én se szoktam foglalkozni vele különösebben.
a v w meg tényleg csak divatból van, nyilván mindenki tudja, hogy a 'vendéglátás' szót nem 'wendéglátás'-nak írjuk ..
de amúgy van akinek igenis nehéz megtanulni helyesen írni, sok gyerek van az osztályomban akik éltanulók és botrányos a helyesírásuk. ez főleg a matekos agyakra jellemző.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!