Felvételinél UTÓLAG módosíthatom az iskolák közötti prioritási sorrendet?
De igen, engem is így vettek fel. :)
(fogorvos)
most már nem tudod, mert már megtörtént a ponthatárok meghúzása, amibe a te preferencia-sorrendedet is figyelembe vették, szóval ha mindenki módosíthatna még most, akkor az egész ponthatáros rendszer működésképtelenné válna.
A sorrend megadása után még volt valamikor egy lehetőség, hogy módosíthasd a sorrendet, ha változott a véleményed, most már nincs.
"Nekünk egy tanár sem beszélt a felvételiről, még is tudom, h mi hogy van, mert nem vagyok olyan lusta, h utána nézzek"
minek regisztráltál erre az oldalra? az itteni kérdések 99%-a gyorsan megválaszolható némi utánajárással vagy gondolkodással. okoskodni, hogy mindenki milyen lusta?
a normális válaszadóknak köszi.
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 08:53
értem én, csak nem értem, miért olyan full ciki ezt nem tudni. azért jöttem ide, hogy megtudjam. küldtek vagy 15 oldalt az oktatási hivataltól, de erre nem tértek ki benne.
egyébként nyilván nem feltételeztem, hogy ezt könnyű lenne váltogatni, de gondoltam, hátha van mondjuk egy egy hetes időszak, amikor még utoljára módosítani lehet. tudjátok, egy apróbetűs rész az elhamarkodottan cselekvőknek.
mindenesetre vicces, ahogy kb akkora hülyének lettem nézve, mintha megkérdeztem volna, hogy mennyi 2+2. hajrá stréberek!
"Nekünk egy tanár sem beszélt a felvételiről, még is tudom, h mi hogy van, mert nem vagyok olyan lusta, h utána nézzek"
ezt mondd majd el az egyetemen is, értékelni fogják a nyalit.
"ezt mondd majd el az egyetemen is, értékelni fogják a nyalit."
Az neked nyali, h 18 évesen vagyok olyan önálló és képzett, h tudok olvasni és be tudom pötyögni, h felvi.hu? Akkor gratulálok, szerintem nem sokáig fogsz te egyetemre járni, első évben kibuksz, mint a sicc drága barátom, aztán mondhatod, a mindenki nyalizott, csak te nem, akkor sem fog odailleni, mint most se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!