Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Buddhista Főiskoláról vélemények?

Skarma kérdése:

Buddhista Főiskoláról vélemények?

Figyelt kérdés
Van itt valaki, aki oda jár, vagy járni fog?
2011. aug. 2. 15:53
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Ez olyan kamu fősuli?
2011. aug. 2. 15:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Jaj... Te nem az egyik haverom vagy? Most keresztelkedett át keresztényről buddhistára... (vagy hogy szokták mondani az ilyet). XD
2011. aug. 2. 16:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy a lükék kíméljenek...
2011. aug. 2. 16:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Második vagyok, és komolyan kérdeztem, mert egyik haverom a főiskolán tényleg vallást váltott, mert érdekli a buddhizmus.

Egyébként, hogy a kérdésedre is válaszoljak: ha Téged ez érdekel, miért ne végeznéd el? Gondolom ad diplomát, ugyanúgy, mint más főiskolák, nem? Teológusnak tudnál tanulni? Vagy milyen szakon?

2011. aug. 2. 17:20
 5/5 A kérdező kommentje:

Én oda pótfelvételizek, de eddig is buddhista voltam, vagy afféle... szóval nem az van, hogy félek hogy lenéznek emiatt... az már megtörtént. :P

A kérdésem igazából azoknak szól, akik oda járnak vagy jártak, akiknek van már tapasztalata a suliról.

2011. aug. 2. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!