Másnak is problémás a felvételi eljárás a Debreceni Egyetemre?
Nos 1x én Miskolcon lakom szeretnék koliba menni,de le se tudom tölteni a kitöltendő papírt, vagy ott kitölteni. Aztán van az a szociális ösztöndíj, megszeretném pályázni (hátrányos helyzet), de el kell érni hozzá egy ponthatárt, hol tudom megnézni,hogy meg van-e?
Egyáltalán mikor lesz elérhető mindez? Mert augusztus 8-ig be kell küldeni a papírokat.
Valaki segítsen légyszíves! Köszönöm szépen.
Köszi :D
Na és nem tartasz a kémiától? :)
Neked mik a terveid vele?
Én tanárnak gondoltam :D minornak meg mellé fizikát vagy bioszt,de most így jártam..
Bocsi, hogy későn válaszolok, elkallódott a kérdés :D
Nem félek, inkább izgatott vagyok. Én is gondolkodtam a tanárin, de inkább vegyész szakirány most, és utána, ha lesz egy jól fizető (tanártól legalábbis jobban fizető) állásom, akkor levelezőn megcsinálom a tanárit, biosszal, vagy ha lehet angollal mellé. Meg attól függ, milyen kedvező lesz majd tanárnak lenni (értsd testi épség, anyagi biztonság, munkahelyek felszereltsége)
Érthető :)
Na és Gólyatáborba te fogsz menni? Nektek mikor lesz vagy,h van ez? :D
Amúgy nekem se volt biztos szintén anyagiak miatt,hogy mehetek, de végül is úgy néz ki megoldható...
te várod a sulit? :)
Én már eléggé :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!