Valaki járt vagy jár a Bugát Pál szakközépbe fehérváron?
A környezetvédelmi szakról általában:nem érsz vele semmit!
Még ha elmész főiskolára,akkor sem találsz majd munkahelyet,mert nagy a túlképzettség.
Viszont a bugátban nagyon jó az egészségügy,ha az is érdekel esetleg.
Egyébként pedig:a színvonal hosszú í és a milyen ly-s j
és a Fehérváron pedig nagybetű.
Oda fogsz járni?
Én most ballagtam. A diákélet nagyon jó volt szerintem. A tanárokkal kapcsolatban csak annyit,hogy nagyon jó fejek,szerettem őket,de van 1-2 kakukktojás,akiket ha kifogsz...nagyon nagy az elvárásaik,és még az érettségin se voltak képesek jó fejek lenni....baromira lehúzták az enyém és az osztálytársaim,és évfolyamtársaim jegyeit.... de én rosszul jártam,mert én pont kifogtam azt a 2 bizonyos tanárt,akire most célzok :) De a többi tanár tényleg nagyon jó fej,és nem csak az érettségin,hanem a 4 (vagy 5 ) év alatt.
Ja,és ha csaj vagy,akkor hetente 1szer el kell viselni a mentőápolós pasik stírölését :)
Amúgy én eü-re jártam,úgyhogy a környezetvédelmi szakról nem tudok sokat,de a volt évfolyamtársaim szerették,és sokan mennek körny.védős szakra egyetemre,fősulira,vagy maradnak a bugátban OKJ-n.
A koleszról annyit tudok csak,amiket mondtak: jó a kolesz élet,viszont készülj,h éhezni fogsz,mert baromira szar kaja van
hát,ennyi röviden :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!