A SOTE Nagyvárad téri épületébe be szabad menni bárkinek?
Figyelt kérdés
Szeretnék minél magasabbról kinézni, hogy milyen a kilátás olyan magasból, de nem tudom hogy be engednek-e, vagy ha fel is jutok, honnan tudok kinézni. Egyáltalán ebben az épületben mik vannak?2011. júl. 29. 20:45
1/4 anonim válasza:
Bemenni bemehetsz, nincs ellenőrzés a bejáratnál, hogy ki megy be. Az épületben tantermek, meg a különféle tanszékek irodái vannak, előadótermek is vannak. Asszem a 22.emeletre tudsz felliftezni max, és onnan az ablakon tudsz kinézni. A tetőre nem mehet fel senki:)
2/4 A kérdező kommentje:
és összesen hány emeletes?
2011. júl. 31. 19:07
3/4 anonim válasza:
23. Miért érdekel ez téged annyira?:P
4/4 A kérdező kommentje:
A kilátás érdekel, bár nem tudom mit lehet látni onnan, olyan magasról még nem néztem szét :)
2011. júl. 31. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!