Semmelweis etk ápoló szakról mennyire nehéz átkerülni szülésznőire vagy dietetikusira?
Elsőnek: Most szakirányra kell jelentkezni alapból. ;)
Amúgy én is úgy tudom, hogy nem nehéz, mert első év végén nagy a vándorlás (a szülésznő úgy gondolja mégsem ezt szeretné és átkéri magát mentőtisztnek, vagy ápolónak, dietetikus gyógytornásznak, népeges szülésznőnek....) és ha van megüresedett hely akkor átvehetnek. Több ismerősömet is átvették már így. :)
Ne haragudj, de honnan kellett volna tudnom, hogy te tudod, hogy hogy van most a jenetkezés? Amúgy 2 éve is (tehát 2009-ben) szakra kellett jelentkezni, az volt az első ilyen év. A 2008-as volt az utolsó, mikor együtt indult minden és a 3. félév után lehetett szakosodni. Kivéve a képalkotósok!
A kérdező szempontjából amúgy ez már tök mindegy, csak nem értem a gúnyos válaszod, amit nekem címeztél....
Onnan kellett volna tudnod, hogy akkor nem írom, hogy két éve. Csak leírom tudatlanul, hogy most is, mert azt hiszem, hogy most is így van....
Mindegy. Egyesekből hiányzik az alap logika... Csak ezen megsértődni nem kéne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!