Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szeretném leadni az egyik...

Szeretném leadni az egyik szakomat. Lehet?

Figyelt kérdés

Tavasszal a párhuzamos képzésben jelentkeztem egy másik szakra, viszont különböző okok miatt, az első szakomat szeretném ott hagyni. Lehet ezt így vagy kötelez a párhuzamos képzésem?

És: AZ ÚJ SZAKOMHOZ KÜLÖN LECKEKÖNYV JÁR?

2011. júl. 28. 17:18
 1/4 A kérdező kommentje:
(Amúgy most passzívra rakom az első szakomat és közben intézném a leadást, ha lehet, mert tegnap azt mondták, hogy küldjem el sürgősen, de nem vagyok jelenleg olyan helyzetben, hogy postára tudjak adni bármit is... Arról nem is beszélve, hogy utálok kapkodni... :/)
2011. júl. 28. 17:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Le lehet adni, csak egy kérvény kell a to-ra. Hogyha más intézménybe mész akkor tuti adnak másik leckekönyvet, ha ugyanabba, akkor nem tudom.

Egyébként annyi hogy így elpazaroltál x államilag támogaottt félévet.

2011. júl. 29. 05:38
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen, tudom. 1 évet. De alapképzésben még van 3 évem. Mester 2 év és az úgy összesen lesz 6 év. És az állam 12 félévet, azaz 6x2 félévet támogat.

És nem úgy nézem ezt az évet, hogy elpazaroltam: hasznos tudást szereztem, megtanultam tanulni az egyetemen, csak épp nem ezt a szakot szeretném továbbvinni. Amúgy csak annyi, h. nem csúszhatok a szakommal, ez viszont remélem nem fog megesni, mert elég ütemesen tudok haladni most is.

2011. júl. 29. 08:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen, hát ha csúszol az sem olyan nagy baj, mert a diplomás fizetés azért visszahozza azt a kiesett 1 évet....

Hát igen az egyetem/főiskola már más mint a középsuli de legalább megtanultál tanulni, mint ahopgy én is, bár én nem szakot, hanem intézményt váltottam.

Ezt a kérvényt meg intézd el szept-ig vagy max szept közepéig, ill ha nem akkor szept elején passziváltasd magad akkor ráérsz később is kiiratkozni.

2011. júl. 29. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!