Milyen a budapesti gazdasági főiskola?
sok lesz. saját vélemény.
nyilván belátod, a tanársereg és a diáksereg nem egy homogén massza! :) vannak iszonyat jó fej tanárok, értelmesek de unalmasak, haverkodósok, hadarók, viccesek, ellenszenvesek, van aki nem adja le az anyag egy részét, mert az nem szimpatikus neki.. DE így van ez mindenhol. Most így vissza emlékezve az első évemre, szerintem nagyon jó tanárokat kaptam, nekem ilyen szempontból bejött az egész! volt pár unszimpi tanár.. de ez van.
persze, van gólyatábor. elvileg nem az az elvetemül fajta. de majd megtapasztalhatod, ha ide kerülsz ;) szeretni szokták. többet én nem nyilatkoznék, nem voltam.
nehéz?...relatív! nem könnyű. első két félévben: matek 1,2; mikro; makro; számvitel; statisztika - ezek a húzósabbak! ezeken szoktak elvérezni. leginkább a matek 1.-en és statisztikán. de, nem leküzdhetetlen akadály! a többi tantárgy meg teljesíthető/könnyű. érdekesek általában. már ha érdekel a terület, akkor persze, mind az.
nekem nagyon tetszik! igaz, így már könnyű beszélni hogy sikeres vizsgáimon túl vagyok. :) sokat szenvedtem az utolsó vizsgaidőszakban, tényleg húzós volt! de megérte és utólag visszagondolva.. ez csak közgáz. nem egy orvosi, stb.. na ott leheled inkább ki a lelked. azt hiszem. :)
ha ez a terület érdekel, akkor BGFet, esetleg a Corvinust ajánlom, ha a legszínvonalasabb sulikat keresed!
egyénként, nem mind1 melyik szak. hogy így a karról kérdeztél.. mondjuk az első félév teljesen, a második kisebb eltérésekkel azonos a szakokon. majd ezután jönnek a változások. elmondható, a pénzügy és számvitel a legnehezebb, aztán a gazd.men., és az emberi erőforrások a "legkönnyebben" elvégezhető. de ne eszerint válassz, és a könnyű szó ne tévesszen meg.
diáksereg? figyelj tök mind1 mit mondok, majd bekerülsz egy évfolyamhoz, és meglátod. mindenki más..
még valami? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!