Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi lesz akkor, ha az Óbudai...

Mi lesz akkor, ha az Óbudai Egyetemet összevonják a BME-vel? Aki a pl. Kandón kijárt már 2 évet azzal mi lesz? Folytatják a megkezdett tantervet, vagy összefűzik a BME-VIK-essel (és pl. ez hogyan lehetne lehetséges, amikor a két tanterv tök eltérő)?

Figyelt kérdés
2011. júl. 28. 13:24
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ezek szerint sikerült alkalmazkodnom:D...Amúgy meg a színvonal nem gyengébb egyáltalán, csak a Kandón szakmai dolgokat tanítanak a BME-n meg csak matematikát:D.
2011. aug. 9. 15:48
 12/13 anonim ***** válasza:

Aha valószínű...

Sőt, szerintem az ÓE jobb is xD:D Ugyanmár.

2011. aug. 9. 18:20
 13/13 A kérdező kommentje:

Szerintem annyira nem vicces az elképzelésed. Én egy csomó olyanról hallottam, aki elvégezte a BME-t és nem tudott elhelyezkedni vele, de Kandósról még egyáltalán nem.

Ma és a középjövőben Mo.-on főleg az üzemeltetésen van a hangsúly. Egészen jó az a Kandó, hidd el! Nagyon gyakorlatorientált a képzés, félévente 6 labor van, és olyat tanulsz, amit a BME-n soha. Engem simán felvettek volna a BME-re de a józan észre hallgattam, nem a közbeszédre, és jól döntöttem. Egyedül az kérdés csak, hogy a politika meghagyja-e....

2011. aug. 9. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!