BCE után melyik a legjobb közgazdász képző hely?
közgazdasági képzésben: BCE,PTE,BME
üzleti képzésben: BCE,BGF,PTE
énis úgy tudom, mint az első válaszoló, hogy a bgf pszk elég erős, és -ezt nekem corvinusosok mondták- elvileg igaz hogy a corvinusra nehéz bekerülni, mivel nagyon sokan akarnak bejutni, és egyre jobban terjed, hogy onnan a legnehezebb kiesni (ők mondták!) ez meg mégjobban imponál ugye sokaknak.....
azt meg egy pénzügyes ismerősöm mondta, 45 éves, h a pénzügyes gyakornokai, akik a bgfről jöttek sokkal jobbak, mert gyakorlatiasabb a képzés, mint a corvinuson....
a pénzügy bgfen a legjobb... hiszen az egykori pénzügy számviteli főiskola az ma maga a bgf pszk kara...
amúgy a corvinust se írnám le, ha jó vagy, sztem mindegy h melyikre mész a 2 közül.... de az h a bme-t miért veszik ide azt nem értem...az közismerten műszaki, és abban a legjobb,persze..... de közgáz...
Ha alkalmazott közgáz, akkor egyértelműen ELTE.
Nagyon durván jó az elte közgáz képzése, fényévekkel megelőzi a Corvinusét. Néhány éve alapítotték, ezért nem olyan ismert. De brutális, hogy milyen jó emberek járnak oda, nagyon megdolgoztatják az embert.
A kettő kollégiumi szobatársam járnak AK-ra, az egyik az elte-re a másik a corvinusra. És mesélnek róla, hogy milyen, látom én is, hogy az elte AK sokkal jobb. A Corvinus színvonalban és nehézségben mindig is hátul kullogott, a ponthatár nagy oda, és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!