Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha a volt sulimba megyek...

Ha a volt sulimba megyek vissza OKJ-s képzésre lesz tesiórám?

Figyelt kérdés
Lehethogy hülyeség, de valahol azt olvastam, hogy akkor tesióra is van.. 1 éves képzésre mennék vissza, de tesiórát nem nagyon akarok.
2011. júl. 26. 15:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
62%
én is a volt sulimba mentem vissza, volt tesi.
2011. júl. 26. 15:54
 2/14 anonim válasza:
0%

Pfffff... XD

Akkor fogyjál le, és nem lesz gond a futással. Kevesebb McDonald's és több egészséges étel!!! Ennyi a megoldás a tesiórától való félelmedre.

2011. júl. 26. 15:55
 3/14 anonim ***** válasza:
Sulitól függ.
2011. júl. 26. 15:58
 4/14 A kérdező kommentje:

1. Köszy a választ!

2. Nem a mekis kajával van a gond, nem szoktam azt enni és kövér sem vagyok. Szimplán 12 éve utálom a tesit és mellette szemüveges is vagyok.. Nem mondanám kellemesnek úgy a tesiórát.. Ki lehet bírni egy dolog, a másik meg a tanártól függ. Eddig olyan tanárom volt aki megértette, de van a suliban olyan is aki nem érti meg.. Mind1. nem fogok neked magyarázkodni.

2011. júl. 26. 15:59
 5/14 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt tesi órám általános gazdasági és statisztikai ügyintéző képzésen.. Illetve most a banki szakügyintéző képzésnél sincs.
2011. júl. 26. 16:00
 6/14 A kérdező kommentje:
3. Neked is köszy a választ!
2011. júl. 26. 16:00
 7/14 A kérdező kommentje:
Remélem nekem se lesz.. Kereskedelmi ügyintézőre megyek valószínűleg.
2011. júl. 26. 16:02
 8/14 anonim ***** válasza:

Én 2éves képzésen voltam, abból 1évet húztam le, autóelektronikai műszerész(azért csak 1et, mert nem tetszik a szak, és meggondoltam magam inkább főiskola) és nem volt tesi óra, de nekem nagyon hiányzott :/

A főiskolán viszont lesz rengeteg féle lehetőség a tesire. :)

2011. júl. 26. 16:26
 9/14 anonim ***** válasza:
Kereskedelmi ügyintézőnél nincs tesi óra.
2011. júl. 26. 16:28
 10/14 A kérdező kommentje:

Okés, köszönöm mindkettőtöknek!

Magamtól tornázok ha arról van szó, de suliba nem szerettem sose főleg a szemüveg miatt.

2011. júl. 26. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!