Gazdálkodás és menedzsment szakon milyen arányban vannak kb. a lányok és fiúk?
Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 00:11
1/10 anonim válasza:
65%-45% arányban minden iskola minden gazdálkodás és menedzsment szakán! :p
2/10 anonim válasza:
65+45% az 110 százalék már bocs...
Kérdező, a Nyíregyházi Főiskolára fogsz járni?
3/10 anonim válasza:
Szerintem kicsit több lány van, mint fiú.
4/10 A kérdező kommentje:
A Pannon Egyetemre fogok.
2011. júl. 25. 15:40
5/10 anonim válasza:
jahh értem :)
Én a Nyíregyi főiskolán fogok Gazd menedzsmentre menni.
Amúgy hogy hallottad nagyon kemény szak? :)
6/10 A kérdező kommentje:
Nézegettem a tantárgyakat, lesz gazdasági matek, azt mondják az elég nehéz, mondjuk kinek mihez van érzéke, meg lesz marketing, kommunikáció, az könnyű, okjn már tanultam, vállalati ismeretek.Statisztika is nehéz lehet, összességében szerintem tanulással nem elsz nehéz, csak a matek része.
2011. júl. 25. 16:55
7/10 anonim válasza:
Sziasztok ! Jártok már gazdmen.-re ettől az évtől? Ha igen, mik a tapasztalataitok ? :)
8/10 A kérdező kommentje:
igen én járok, 90% lány :D
Imádom, jó szak, bár nehéz, főleg a matek, de a csajok miatt már megérte:D
2011. dec. 10. 13:33
9/10 anonim válasza:
12-10 13:31 vagyok. :)
Hány %-os matek érettségivel mentél oda? :)
Én is be szeretném jelölni ezt a szakot, csak másik egyetemen. Tartok tőle nagyon, mert mi 4 év alatt semmi matekot nem tanultunk szinte meg jól, amit tudnék használni vagy esetleg emlékeznék is rá cirka két év távlatából. :( ezért nem merem megkockáztatni...
10/10 anonim válasza:
Nekem 90%-os közép volt, de igazából szerintem nem lényeg! Úgy is olyat fogsz tanulni, amit nem vettél középiskolában, persze nem árt ha vannak alapok, de én is meg tudtam csinálni a kalkulusust is, úgy hogy egyáltalán nem tanultam emelt mateko. Persze ez vizsgaidőszak táján napi 6-7 óra elfoglaltságot jelentett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!