Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miket hallottál a Debreceni...

Miket hallottál a Debreceni Dienes László Gimnáziumról? Milyen ott a nyelvoktatás, társaság. Stb? Bármi érdekel az iskolával kapcsolatban! Köszönöm.

Figyelt kérdés
2011. júl. 23. 10:26
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Szerintem fel:-)
2011. dec. 4. 21:50
 22/40 anonim ***** válasza:
köszi a válaszokat :))
2011. dec. 5. 15:18
 23/40 A kérdező kommentje:
És a Bethlen Gábor Közgazdasiról és a Medgyessiről mit hallottatok?
2011. dec. 6. 14:47
 24/40 anonim ***** válasza:
A Bethlent qrvaképzőnek hívják:-), a Medgyesiről jót hallottam. Szerintem mind a kettő jobb a Dienesnél. A leggyengébb gimi a Brassai és a Dienes állítólag.
2011. dec. 6. 18:54
 25/40 anonim ***** válasza:

amúgy én a dienest halottam kvaképzőnek,de nem érdekel, első 2 helyre azmegy.. :D

a bethlenbe nehéz bekerülni,én odajárok előkészítőre a tanárok elég szimpatikusak(az általános iskolai tanáraimhoz képest nagyon jól magyaráznak,és kedvesek).

szerintem 4,7-8as átlag MINIMUM kell.

amúgy a wcbe villany nincs,nagyon retkes, és szappan sincs,de asszem víz még van :D...(ennek mondjuk nincs köze a továbbtanulási részéhez,de akkoris...xd:D)

2011. dec. 6. 20:00
 26/40 anonim ***** válasza:

Nem mondod..!! Ennyire lepukkant állapotban van a Bethlen? Amúgy erős suli, és biztos kell a majdnem kitűnő átlag. Ja...a Dienes régen volt az első számú qrvaképző, de a Bethlen már megelőzte:D:D

Bárhová felvételizel: sok sikert!!

2011. dec. 6. 20:34
 27/40 anonim ***** válasza:
Amúgy mindegyik sulira lehetne azt mondani, hogy qrvaképző, mert már nincs olyan suli ahova ne járnának hülye p*csák... De nem hiszem, hogy a Dienes az lett volna anno...
2011. dec. 7. 06:45
 28/40 anonim ***** válasza:

jaja,mindenkinek sok sikert :)

amúgy a wcn kivül más viszonylag jó állapotba van,de a budik katasztrófák :S

amúgy imádok oda előkészítőre járni,suliba biztos nem imádnám annyira.:D

2011. dec. 7. 13:28
 29/40 anonim ***** válasza:
jelentem találtunk a bethlenbe egy olyan wc-t ahol a 3 csapból az egyik működik és szappan is van,bár a doboza nagyon koszos,és villany is van..
2011. dec. 10. 11:15
 30/40 A kérdező kommentje:
2011. dec. 10. 15:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!