Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Lehet olyat, hogy beiratkozás...

Lehet olyat, hogy beiratkozás után rögtön halasztok egy évet?

Figyelt kérdés
Debreceni Egyetem élelmiszermérnöki szaka, amiről szó van. Azért szeretnék halasztani, mert cukrász OKJ-re akarok járni, de ha esetleg nem tetszik vagy bármi, akkor nem kéne újrafelvételiznem DE-re.
2011. júl. 22. 23:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet de légy szíves legközelebb keress rá erre mert kb. 3-4 órája valaki kérdezte ezt már.
2011. júl. 23. 00:16
 2/5 anonim ***** válasza:
nem minden egyetem engedi h az első féléved passzív legyen,ezt náluk kérdezd.. de jól meggondoltad? egy cukrász meg egy élelmiszermérnök egyáltalán nem ugyanaz. az élelmiszermérnök nem szakács,vagy cukrász.ott kemény matek fizika és kémia van
2011. júl. 23. 00:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Miért nem végzed az okj-t hétvégente? mindenhol van ilyen lehetőség, én is igy csinálom, szombati kurzuson.
2011. júl. 23. 08:55
 4/5 anonim ***** válasza:

én is halasztani akarok :)

amúgy olyan van hogy halasztok de a következő évben nem indul a szakképzés? ennek mennyi az esélye? nagyon parázok ettől..

2011. júl. 24. 21:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Gondolom ha olyan a szak, hogy ez előfordult már vagy alapból kevés a jelentkező akkor előfordulhat.
2011. júl. 24. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!