Lehet olyat, hogy beiratkozás után rögtön halasztok egy évet?
Figyelt kérdés
Debreceni Egyetem élelmiszermérnöki szaka, amiről szó van. Azért szeretnék halasztani, mert cukrász OKJ-re akarok járni, de ha esetleg nem tetszik vagy bármi, akkor nem kéne újrafelvételiznem DE-re.2011. júl. 22. 23:46
1/5 anonim válasza:
Lehet de légy szíves legközelebb keress rá erre mert kb. 3-4 órája valaki kérdezte ezt már.
2/5 anonim válasza:
nem minden egyetem engedi h az első féléved passzív legyen,ezt náluk kérdezd.. de jól meggondoltad? egy cukrász meg egy élelmiszermérnök egyáltalán nem ugyanaz. az élelmiszermérnök nem szakács,vagy cukrász.ott kemény matek fizika és kémia van
3/5 anonim válasza:
Miért nem végzed az okj-t hétvégente? mindenhol van ilyen lehetőség, én is igy csinálom, szombati kurzuson.
4/5 anonim válasza:
én is halasztani akarok :)
amúgy olyan van hogy halasztok de a következő évben nem indul a szakképzés? ennek mennyi az esélye? nagyon parázok ettől..
5/5 anonim válasza:
Gondolom ha olyan a szak, hogy ez előfordult már vagy alapból kevés a jelentkező akkor előfordulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!