Mellyek a hasznos Okj képzések?
Figyelt kérdés
Nem vettek fel sajnos főiskolára, ezért okj képzést kell keresnem, de olyat szeretnék, ami plusz pontként beleszámít később, ha jelentkezek fősulira... Inkább humán beállítottságú vagyok.2011. júl. 22. 10:09
1/7 anonim válasza:
Írd re részletesebben,hogy mikre gondolsz?
3/7 A kérdező kommentje:
még én se tudom pontosan, hogy mit szeretnék... emberekkel szeretek foglalkozni, és jó a kommunikációs készségem.
2011. júl. 22. 10:29
4/7 anonim válasza:
Engem sem vettek fel tavaly. Most felvettek :).
Én is OKJ-ra jártam egy évig.Persze jó volt,mert igy kaptam diákot meg támogatást is, de azért eléggé nevetséges volt. Ha nem mentél be akár 2-3hónapig, nem volt semmi baj és mindenki átment a vizsgán.
Szóval van 1-2 jó okj-s, de sztem ne ez legyen az életcélod. Szóval okj után sztem inkább újra próbáld meg az egyetemet. De úhy gallottam,hogy a gyógymasszőr okj-s nem is rossz és utána jól is lehet keresni vele
5/7 anonim válasza:
valami egészségügyes vagy műszaki jellegű okjt ajánlok..
persze attól függ hova jelentkeztél ahova nem vettek fel..
mi az érdeklődési köröd?
6/7 anonim válasza:
Turizmussal kapcsolatos OKJ-ről vélemény?
7/7 anonim válasza:
sztem turizmusos semmiképp..
annak maximum egyetemi szinten min 2 nyelv perfekt ismeretével van értelme..
kár erre OKJ.t pazarolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!