Főiskolai felvételi,1 pont kellett volna. Mit tegyek?
Azért szerintem 1 pontnál egy fellebezést megér.De egy megtekintést(úgy tudom ez is lehetséges) mindenképp megér,hátha te magad megleled azt az egy pontot...ha elfogadják az általad meglelt pontot,akkor hawaii...dizsi...
Ha nem jönne össze,akkor meg keress valami alkalmi munkát a következő egy évre...sok sikert...
Ez van sajnos...
Náha 1 méteren múlik, hogy nem gázol halálra egy autó, néha 21 számon múlik a lottóötös...
Majd jövőre újra próbálod. Ne add fel.
Nekem 4 éve 1 ponton múlott, Újra érettségiztem, 3 éve felvettek hamarosan végzek :)
Csak nee add fel. 1 év nem a világ.
"De egy megtekintést(úgy tudom ez is lehetséges) mindenképp megér,hátha te magad megleled azt az egy pontot...ha elfogadják az általad meglelt pontot,akkor hawaii...dizsi..."
???????????????????
Miben találta 1 pontot? Az érettségi bizonyítványában?
Igen, ismételd az érettségiket is ha lehet.
És nem érdemes fellebbezni, a felvin írják is, hogy ha egy ponttal maradtál le, egyből elutasítják.
Igen, szerintem is valami Okj-s képzést fogok keresni.. azért lett volna jó még idén bekerülni, mert jövőre befogják vezetni, hogy csak emelt szinttel lehet jelentkezni:S és az nekem nincs, hiába sikerültek egész jól az érettségijeim ...
Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!