Mi szükség van erre a pont ott partyra, meg időhúzásra?
Tudom, hogy ez az 5000. kérdés ebben a témában, és sokakat untat, én tavaly felvételiztem, nem is igazán érint.
Azonban tényleg nem értem, mi haszna van ennek.
Adott egy pontkihirdetés. A besorolást már napokkal ezelőtt elvégezték, az intézmények már tudják. Max 1-2 finomhangolás van még. Nem is azt akarom ezzel mondani, hogy napokkal hozzák előre, hanem azt, hogy mi szükség van este 8-ig várni, meg fárasztani a népet ilyen hülyeséggel, hogy takács nikolász, meg a többi idióta program. Egyáltalán minek adnak ki erre pénzt, hogy kibéreljék x helyen a területet, felhúzzák a dolgokat, megszervezzék, embereket hívjanak stb. Jó látni, hogy erre bezzeg van pénz...
Miért nem lehetne mondjuk ma reggel 8-kor kihirdetni, mindenki fel tudna kelni szépen kényelmesen, a szerverek sem lennének leterhelve, mindenki jól járna...
Vagy ez is ilyen marketing? Reklámozzuk az educatiot, hogy minél többen jelentkezzenek, mert kell a pénz az intézményeknek + az educationak? Nagyszerű...
Hát nem tudom, én sem értem.
De azt is megnézném, aki bejelölt 6 különböző intézményben 12 szakot és a nagy kivetítőn nézi... Ide felvettek...ide nem... ide sem.. ide igen... ide nem... ide igen...ide igen...most akkor hova is vettek fel???
A másik meg az, hogy nekem semmi kedvem buliba menni. Egyáltalán kinek van?
Majd ha én meg szeretném ünnepelni, akkor megünneplem a barátaimmal a hétvégén.
A kérdésre a választ nem tudom,ez olyan,hogy csak.
De mi ez,h ide felvettek,ide nem.. Azt már csak tudod,h milyen sorrendben jelöltél be,ahova először elég a pontod,oda vettek fel.
Én pl azért nem megyek, merrt nem akarok pofára esni mások előtt :D Inkább bőgök itthon a gép előtt, vagy ünnepelek :D ennyi.
Aztán ha öröm ér, majd megünneplem a haverokkal ennyi :DD
Meg ha barátnőimmel mennék fel, aztán vkinek sikerül vkinek nem, akkor most micsináljon az ember? örülhetsz mert felvettek, de a legjobb bnődet nem. Elég rossz szitu sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!