Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi szükség van erre a pont...

Mi szükség van erre a pont ott partyra, meg időhúzásra?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez az 5000. kérdés ebben a témában, és sokakat untat, én tavaly felvételiztem, nem is igazán érint.

Azonban tényleg nem értem, mi haszna van ennek.

Adott egy pontkihirdetés. A besorolást már napokkal ezelőtt elvégezték, az intézmények már tudják. Max 1-2 finomhangolás van még. Nem is azt akarom ezzel mondani, hogy napokkal hozzák előre, hanem azt, hogy mi szükség van este 8-ig várni, meg fárasztani a népet ilyen hülyeséggel, hogy takács nikolász, meg a többi idióta program. Egyáltalán minek adnak ki erre pénzt, hogy kibéreljék x helyen a területet, felhúzzák a dolgokat, megszervezzék, embereket hívjanak stb. Jó látni, hogy erre bezzeg van pénz...

Miért nem lehetne mondjuk ma reggel 8-kor kihirdetni, mindenki fel tudna kelni szépen kényelmesen, a szerverek sem lennének leterhelve, mindenki jól járna...

Vagy ez is ilyen marketing? Reklámozzuk az educatiot, hogy minél többen jelentkezzenek, mert kell a pénz az intézményeknek + az educationak? Nagyszerű...

2011. júl. 21. 13:54
 1/10 A kérdező kommentje:
Arról nem is beszéltem, hogy ezen a helyen jó ha van 1-2 kivetítő, amit a tömegből úgysem lehet látni, és azon pörgetik végig a ponthatárokat az elejétől. Gondolom egy SZTE-s biztosan érdeklődve figyeli az AVKF-es ponthatárokat... :)
2011. júl. 21. 13:55
 2/10 anonim ***** válasza:
50%

Hát nem tudom, én sem értem.

De azt is megnézném, aki bejelölt 6 különböző intézményben 12 szakot és a nagy kivetítőn nézi... Ide felvettek...ide nem... ide sem.. ide igen... ide nem... ide igen...ide igen...most akkor hova is vettek fel???

A másik meg az, hogy nekem semmi kedvem buliba menni. Egyáltalán kinek van?

Majd ha én meg szeretném ünnepelni, akkor megünneplem a barátaimmal a hétvégén.

2011. júl. 21. 14:15
 3/10 anonim ***** válasza:

A kérdésre a választ nem tudom,ez olyan,hogy csak.

De mi ez,h ide felvettek,ide nem.. Azt már csak tudod,h milyen sorrendben jelöltél be,ahova először elég a pontod,oda vettek fel.

2011. júl. 21. 14:33
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerinte alapjáraton jó buli, csak szar lesz látni azoknak a fejét, akiket nem vettek fel... mondjuk abban igazad van, hogy totál feleslegesen húzzák az időt, ilyen formán különben azt nem értem, ha júni-júli-ban kell csatolni minden egyéb dokumentumot miért kell februárban jelentkezni? no mind1 sok minden van, ami feleslegesnek látszik :)
2011. júl. 21. 14:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Én szerintem jó buli. Nem csak te magad vagy a gép elött h juppi felvettek,hanem több száz más emberrel együtt.Akár osztály/évfolyAm társaiddal is találkozhatsz:) (én még nem voltam ilyenen,de nem a Noklasz miatt mennék..)
2011. júl. 21. 14:41
 6/10 anonim ***** válasza:

Én pl azért nem megyek, merrt nem akarok pofára esni mások előtt :D Inkább bőgök itthon a gép előtt, vagy ünnepelek :D ennyi.

Aztán ha öröm ér, majd megünneplem a haverokkal ennyi :DD

Meg ha barátnőimmel mennék fel, aztán vkinek sikerül vkinek nem, akkor most micsináljon az ember? örülhetsz mert felvettek, de a legjobb bnődet nem. Elég rossz szitu sztem.

2011. júl. 21. 15:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szerintem ez is ilyen marketing. Valamelyik nap az educatiotól kaptam sms-t, emailt és még levelet is küldtek postán (!), hogy itt az idő diákhitelt felvenni...
2011. júl. 21. 15:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Ezzel a diákhitellel az a gond, hogy utólag derülnek ki bizonyos kellemetlen dolgok róla, aztán a kedves volt diák meg jól pofára esik, mert kijött az egyetemről és már törlesztheti is vissza, persze nincs miből, mert még nem talált munkát :S nagyon sajnálom azokat, akik rákényszerülnek erre, mert még sem olyan jó, csak addig amíg egyetemista az ember...
2011. júl. 21. 16:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is kaptam SMS-t, e-mailt, és levelet a diákhitelről. Pont partyn tavaly voltam, és iszonyatosan kellemetlen volt, mert nem vettek fel... Nagyon nem jó dolog nyilvános helyen sírni.
2011. júl. 21. 16:33
 10/10 anonim ***** válasza:
valamire el kell b@szni a kemény munkával megkeresett adókat...
2011. júl. 21. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!