Ha magántanuló leszek, akkor ezek hogy lesznek?
Sajnos jövőre magántanulónak kell lennem, imádom a sulit de nincs más lehetőségem, külföldre költözünk.
Az lenne a kérdésem, hogy ilyenkor ezek hogy működnek?
-a tanárok küldik valahogy az anyagot vagy közlik, hogy mit várnak el a vizsgákon? vagy ezt teljesen magamtól kell?
(csak azért mert van egy évfolyamtársam aki szintén magántanuló és mindig mondja az egyik tanár hogy küldi neki pl. a dolgozatokat)
-ha visszamegyek a sulimba akkor az én tanárom előtt kell vizsgáznom vagy ismeretlen tanárok előtt?
-mindenből kell vizsgáznom?
-minden vizsga egy napon van?
-ha van lehetőségem több év után visszamehetek ismét a suliba az órákra?
Köszönöm szépen a válaszokat! 16/L
Külföldön is járhatnék suliba, igen. DE abban az országban ahová megyünk, az oktatás a béka segge alatt van!
ÉS én szeretnék egyetemre menni, de azzal amit ott kapnék körülbelül egyenlő a 0-val ennek az esélye.
TEHÁT magántanuló leszek, egy jó hírű középsuliban!
Ezekre a kérdésekre érdekeltek volna a válaszok!
Melyik országba mész? Ha szabad érdeklődni. Csak mert millószor jobb lenne normálisan járni akkor külföldön, ha lehetséges.
"-a tanárok küldik valahogy az anyagot vagy közlik, hogy mit várnak el a vizsgákon? vagy ezt teljesen magamtól kell?"
Nem küldenek semmit a világon, csak mondják, mi kell a vizsgára.
"-ha visszamegyek a sulimba akkor az én tanárom előtt kell vizsgáznom vagy ismeretlen tanárok előtt?"
A tiéd előtt, de valószínű, hogy lesz bent másik is.
"-mindenből kell vizsgáznom?"
Készségtantárgyakból nem, azokon kívül mindenből.
"-minden vizsga egy napon van?"
Nem, azt majd mondják, melyik melyik napon és mikor lesz.
"-ha van lehetőségem több év után visszamehetek ismét a suliba az órákra?"
Igen.
Köszi a választ! Hasznos volt!!! ;)
Angliába megyek, és azon kívül hogy az angol jobban menne egy ottani suliban, másra nem nagyon számíthatok mivel nagyon gyenge az oktatás!
Nekem ez a sulim kell, itt vagyok fakultációkon is tudom mi szeretnék lenni, és ehhez ez kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!