Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Meddig válaszolnak a hívásokra...

Meddig válaszolnak a hívásokra a felvinél?

Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 18:13
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
kösz. reggel ahogy lehet hívom őket:D
2011. júl. 20. 21:25
 12/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi történt sikerült beszélned velük? Én felvagyok háborodva, tegnap azt mondták, hogy nyugodjak meg felteszik a pluszpontot (nem mondtak olyat, hogy nem jár vagy ők nem tudják..) persze estig semmi. Ma reggel ugyanaz a nő közli, hogy mrá lezárták a rendszert, nem tudnak pontot módosítani, de kérdezzem meg az egyetem Tanulmányi Osztályát (én mesterképzésre jelentkezek). A TO meg persze állítja, hogy ők erre eddig nem adtak plusz pontot (konkrétan egy tudományos szervezet tagságáért), de én ismerek egy embert, aki igenis kapott, és semmi más olyan nem volt ami miatt kaphatott volna. De azt is mondták a TO-n, hogy a felvisek sokszor őhozzájuk küldik az embereket olyan kérdésekkel, amire nekik kellene választ adni. Én ebből azt következtettem ki, hogy akkor mégiscsak nekik (felviseknek) kellett volna plusz pontot adni... Vagy akkor az előz évben felvett ember jogtalanul kapta a plusz pontot? Az eszem megáll.

Mondjuk azt mondták a TO-n, ha nem vennének netán fel, akkor fellebbezzek. Hát az lesz...

2011. júl. 21. 09:33
 13/20 A kérdező kommentje:
Szia! Hát kb én sem tudtam semmit sem rendezni. Mert már le volt zárva a rendszer, és a nő beismerte, hogy hibáztak. Azonban ma már nem tudnak semmit sem csinálni. Hanem töltsem majd le a jogorvoslati kérelmet s akkor ha elfogadják akkor utólag megkaphatom a +40 pontot. Mostmár csak arra várok, hogy töltsék fel a sablont, tölthessem le, illetve ki, s küldjem el. Remélem sikerül, s elfogadják.
2011. júl. 21. 16:15
 14/20 A kérdező kommentje:

Remélem sikerül majd neked is elrendezned, s bejutsz az óhajtott helyre. De az biztos, hogy elég nagy fejetlenség van ott, s tévedések. (persze senki sem tökéletes).

Sok sikert:)

2011. júl. 21. 16:17
 15/20 anonim ***** válasza:
Neked is, majd írd meg sikerült-e, én is megírom! :)
2011. júl. 21. 18:05
 16/20 anonim ***** válasza:

Nekem sikerült, lejjebb mentek a pontok, mondjuk érthető is volt, mert a Debreceni Egyetemen 20 ponttal több volt tavaly a ponthatár, mint az ELTE-n ugyanazon a szakon (mesterképzésen).

Remélem neked is sikerült!

2011. júl. 21. 20:55
 17/20 A kérdező kommentje:
Sikerült, mondjuk költségtérítésesre jutottam be. Gratulálok:)
2011. júl. 21. 21:06
 18/20 anonim ***** válasza:

szia

ez a probléma azért merült fel, mert a felvin keresztül jelentkeztél vagy esetleg postai úton?

idén fogok érettségizni, és érdekel, hogy melyik a megbízhatóbb :)

és gratulálok a felvételidhez :)

2011. szept. 11. 21:46
 19/20 A kérdező kommentje:

felvin keresztül, de én is inkább ezt ajánlanám

:D

kösz.

sok sikert.

annyit tanácsolok, hogy minden iratot, ha tudsz még idő előtt tölts fel, az biztos:)

2011. szept. 18. 12:01
 20/20 anonim ***** válasza:
rendben :)
2011. szept. 18. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!