Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit kell vinni középiskolába?

Mit kell vinni középiskolába?

Figyelt kérdés
Most megyek középiskolába,de nem tudom hogy mi kell.Milyen fajta füzet?Hány darab?És még ezen kívül mit kell venni?Segítség.:(
2011. júl. 20. 16:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Általában nagy spirál füzetet kérnek!Kb:(8 db)vonalas és 3 kockás

Számológép mindenképp de szerintem 2 sorosat vegyél az könnyebb:)

Körző,vonalzó

Ha eszembe jut valami még akkor leírom:)

2011. júl. 20. 16:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm.:)
2011. júl. 20. 16:44
 3/5 anonim válasza:
Sima füzet sem ár geometriára, de lehet, hogy azt majd csak 10. osztályban tanuljátok. Esetleg földrajzra vagy biológiára is kérhetnek azt. Biztonság kedvéért abból is szerezz be 1-2 darabot, ha nem kell valamire biztos jó lesz még az életben valamikor. Szögmérő is fog kelleni, két db derékszögű vonalzó mindenképpen kell. Rajzmappa, vagy füzet. Gyurma meg ilyesmik nem kellenek, legalábbis nálunk nem kellettek. De semmiből nem érdemes sokat venni előre mert nem tudhatok mik a tanárok igényei, pontosat úgyis az első órák után fogsz tudni és nem fogják leharapni a fejed, ha legelső órán nincs füzeted. =)
2011. júl. 20. 17:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Én mondjuk nem szerettem a spirál füzetet, hanem mindig a4 es de rendes füzetet vettem és hordtam, meg ha dolgozatot írtunk abból tudtam kivenni lapot mert a tanárok utálták a spirálból kiszabott lapot és kapásból karó volt.

Szóval ami kell az tényleg füzet, tömérdek mennyiség fogyott nekem el középiskolás éveim alatt. Normális számológép viszont tényleg kell, [link]

Nekem ilyen van, nem volt olcsó de nagyon szeretem és remélem még pár évig meglesz.

Amúgy meg tényleg semmi egyéb nem kell, meg a tanár mindig elmondja mit kér.

2011. júl. 20. 18:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ne nagyon vásárolj be előre,csak amit tényleg tudsz,hogy kelleni fog,mert nincsen értelme. Nem tudhatod,h melyik tanár mit kér,van aki már kiköti a füzetet,de nálunk például magyarra mondták,h elég lapokat vinni,mert nem fogunk írni. A belinkelt számológép nagyon jó,azt tudom ajánlani.

Lapokat tényleg megéri úgy vinni,hogy régi spirálból a maradék lapot kitéped,és levágod a cafatokat,vagy veszel olyan spirálfüzetet,amiből szépen lehet tépni,asszem Tescosok ilyenek.Sima lapú füzetet én 4 év alatt nem használtam,de szótárt se mondjuk. :D ÉS fekete tollal ne próbálkozz,mert kidobnak a fenébe. :D

2011. júl. 21. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!