Mit kell vinni középiskolába?
Általában nagy spirál füzetet kérnek!Kb:(8 db)vonalas és 3 kockás
Számológép mindenképp de szerintem 2 sorosat vegyél az könnyebb:)
Körző,vonalzó
Ha eszembe jut valami még akkor leírom:)
Én mondjuk nem szerettem a spirál füzetet, hanem mindig a4 es de rendes füzetet vettem és hordtam, meg ha dolgozatot írtunk abból tudtam kivenni lapot mert a tanárok utálták a spirálból kiszabott lapot és kapásból karó volt.
Szóval ami kell az tényleg füzet, tömérdek mennyiség fogyott nekem el középiskolás éveim alatt. Normális számológép viszont tényleg kell, [link]
Nekem ilyen van, nem volt olcsó de nagyon szeretem és remélem még pár évig meglesz.
Amúgy meg tényleg semmi egyéb nem kell, meg a tanár mindig elmondja mit kér.
Szia!
Szerintem ne nagyon vásárolj be előre,csak amit tényleg tudsz,hogy kelleni fog,mert nincsen értelme. Nem tudhatod,h melyik tanár mit kér,van aki már kiköti a füzetet,de nálunk például magyarra mondták,h elég lapokat vinni,mert nem fogunk írni. A belinkelt számológép nagyon jó,azt tudom ajánlani.
Lapokat tényleg megéri úgy vinni,hogy régi spirálból a maradék lapot kitéped,és levágod a cafatokat,vagy veszel olyan spirálfüzetet,amiből szépen lehet tépni,asszem Tescosok ilyenek.Sima lapú füzetet én 4 év alatt nem használtam,de szótárt se mondjuk. :D ÉS fekete tollal ne próbálkozz,mert kidobnak a fenébe. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!